Nákupný zoznam (0)

Avatto WT410-16A-B inteligentný termostat elektrický ohrev 16A WiFi 058469

Avatto WT410-16A-B inteligentný termostat elektrický ohrev 16A WiFi Spravujte teplotu vo svojom dome moderným spôsobom. Inteligentný termostat Avatto WT410-16A-B je určený na ovládanie elektrického... Celý popis
36,00 €
Dostupné u: 1 predajcu

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Avatto WT410-16A-B inteligentný termostat elektrický ohrev 16A WiFi

Spravujte teplotu vo svojom dome moderným spôsobom. Inteligentný termostat Avatto WT410-16A-B je určený na ovládanie elektrického vykurovania s maximálnym zaťažením 16 A. Vďaka funkcii Wi-Fi konektivity môžete na diaľku ovládať teplotu cez aplikáciu. Produkt spolupracuje aj s obľúbenými hlasovými asistentmi a umožňuje vám vytvárať plány a integrovať sa s inými inteligentnými zariadeniami. Vyberte si inovatívne riešenia a ušetrite na účtoch za elektrinu a zároveň si užívajte pohodlie a teplo!

Avatto/WT410-16A-B/4

Vytvorte dokonalé podmienky

Termostat Avatto ponúka pokročilé možnosti týždenného programovania, ktoré vám umožňujú nastaviť rôzne teploty na 6 časových úsekov počas pracovných dní a 2 časových úsekov počas víkendov. Ide o ideálne riešenie pre rodiny, ktoré si chcú prispôsobiť teplotu podľa svojich aktuálnych potrieb. Nastaviteľný jas HD LED podsvietenia obrazovky poskytuje dodatočný komfort najmä v noci, kedy môže byť spánok rušený. Je tiež možné úplne vypnúť osvetlenie.

Avatto/WT410-16A-B/6

Presnosť pre pohodlie a úsporu

Vysoká presnosť nastavenia termostatu Avatto s presnosťou 0,5°C zaisťuje ideálnu teplotu v dome, čo sa premieta do komfortu a úspory energie. Prístroj zobrazuje teplotu v miestnosti s presnosťou 0,1°C. Ponúka tiež funkciu hysterézie, ktorá umožňuje regulovať teplotný rozsah od 0,5°C do 10°C.

Avatto/WT410-16A-B/2

Bezproblémová zmena prevádzkového režimu

Termostat podporuje 4 prevádzkové režimy vrátane Manual, Programming, Programming Temporary a Leave, takže môžete rýchlo prispôsobiť teplotu svojim meniacim sa potrebám, čo je užitočné najmä v núdzových situáciách, ako je príchod nečakaných hostí.

Avatto/WT410-16A-B/3

Ovládanie odkiaľkoľvek

Vďaka kompatibilite s aplikáciami Smart Life a Tuya Smart vám termostat Avatto umožňuje ovládať teplotu doma odkiaľkoľvek, čo určite ocenia zaneprázdnení ľudia, ktorí trávia veľa času mimo domova. Ovládanie prevádzky zariadenia je možné aj pomocou hlasových správ. Produkt je kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home a Yandex Alice, takže keď ste doma, môžete relaxovať na pohovke a upravovať nastavenia teploty bez toho, aby ste museli vstávať. Preferujete tradičnejšie riešenia? Použite dotykový panel!

Avatto/WT410-16A-B/1

Výborná voľba pre rodiny

Funkcia zdieľania termostatu umožňuje, aby ho spravovali rôzni ľudia v domácnosti, takže na zabezpečení domáceho pohodlia môže spolupracovať celá rodina. Detská poistka navyše eliminuje riziko náhodných zmien nastavení – nemusíte sa báť, že by vaše dieťa urobilo nechcené zmeny v prevádzke zariadenia!

Avatto/WT410-16A-B/5

Vytvorte si inteligentný dom

Prepojte svoj termostat s inými inteligentnými zariadeniami a vytvorte scény prispôsobené konkrétnym okolnostiam – od príchodu domov až po spánok. Okrem toho je možné zoskupiť ovládacie termostaty umiestnené v rôznych miestnostiach, čo poskytuje ďalšie pohodlie.

Avatto/WT410-16A-B/8

V cene:

  • Inteligentný termostat Avatto WT410-16A-B
  • Skrutka x2
  • Externý senzor (3 m)
  • Používateľská príručka
Producent Avatto
Model WT410-16A-B
App Smart Life/Tuya Smart
Hlasové ovládanie Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice atď.
Teplotný senzor NTC
Presnosť merania teploty ±1 ℃
Displej LED
Prevádzková teplota od -5 °C do 50 °C
Vlastná spotreba energie <1 W
Rozsah nastavenia teploty od 15 °C do 95 °C
Presnosť nastavenia teploty 0,5 °C
Rozsah kalibrácie teploty od -9,9°C do 9,9°C
Presnosť detekcie izbovej teploty 0,1 °C
Teplotný rozsah hysterézie od 0,5 °C do 10 °C
Zaťažovací prúd 16 A
Napätie AC 100-240V 50/60Hz
Rozmery 86 x 86 x 14 mm (predná časť) + 26 mm (zadná časť)
Farba čierna

Špecifikácia produktu

Množstvo v kartóne 64 ks
Ostatnia dostawa 16.01.2024
Varianta univerzálne