Nákupný zoznam (0)

Baseus MagStable magnetický stojan na tablet pre Pad 12,9" (sivý) 053343

Baseus MagStable magnetický stojan na tablet pre Pad 12,9" (sivý) Ak hľadáte vynikajúcu kvalitu, premyslený dizajn a komfort používania v jednom zariadení, stojan na... Celý popis
58,00 €
Dostupné u: 1 predajcu

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Baseus MagStable magnetický stojan na tablet pre Pad 12,9" (sivý)

Ak hľadáte vynikajúcu kvalitu, premyslený dizajn a komfort používania v jednom zariadení, stojan na tablet Baseus MagStable je práve pre vás. Toto inovatívne vybavenie kombinuje špičkové materiály a technológie a ponúka bezkonkurenčnú podporu pre váš tablet v každej situácii. Ideálne pre rôzne aplikácie, od sledovania videí a účasti na online školení až po vytvorenie mobilnej pracovnej stanice. Jeho skladacia a prenosná forma ho robí ideálnym pre dynamický životný štýl. Objavte úplnú slobodu a flexibilitu so stojanom Baseus MagStable, ktorý spôsobí revolúciu v spôsobe používania tabletu.

-Baseus/B10460300811-01/4

Výborná kvalita

Magnetický stojan Baseus je vybavený až 83 silnými magnetmi. Vďaka nim je možné tablet pripevniť mimoriadne stabilným a bezpečným spôsobom. Stojan je vyrobený z materiálov vynikajúcej kvality, ktoré mu dodávajú nielen elegantný vzhľad, ale zaručujú aj dlhodobú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Ide o dokonalé riešenie na sledovanie filmov, účasť na online školeniach alebo uskutočňovanie videohovorov. Jeho spoľahlivosť a solídnosť urobí každú z týchto činností oveľa príjemnejšou.

-Baseus/B10460300811-01/8

Dobre premyslený dizajn

Baseus MagStable zaujme nielen funkčnosťou, ale aj vyspelým, premysleným dizajnom. Vyrobené z najkvalitnejších materiálov, je mimoriadne odolné voči opotrebovaniu a oxidácii, čo zaručuje dlhú životnosť produktu. Dvojitý pánt, nastaviteľný až o 180 stupňov, umožňuje jednoduché nastavenie uhla tabletu. No a čo, svoj tablet ľahko premeníte na notebook! Stačí ho položiť na stojan, pripojiť klávesnicu a môžete si užívať pohodlné pracovisko! Špeciálny výrez na nohe navyše umožňuje organizovať káble. Taktiež sa nemusíte báť poškriabania tabletu, pretože stojan je pokrytý mäkkým silikónom. Celok vytvára mimoriadne ergonomické a praktické riešenie pre každého užívateľa.

-Baseus/B10460300811-01/7

Pohodlie používania

Veľká základňa vybavená dvojitou prísavkou poskytuje mimoriadne stabilnú oporu a eliminuje akékoľvek kolísanie zariadenia. Okrem toho má stojan skladací dizajn, vďaka ktorému sa mimoriadne ľahko prenáša. Môžete ho teda ľahko zmestiť do batohu alebo kabelky a vziať si ho so sebou kamkoľvek pôjdete. Ďalšou výhodou je možnosť umiestniť tablet do horizontálnej aj vertikálnej polohy, čo uľahčuje používanie rôznych typov aplikácií a funkcií. Vďaka týmto vlastnostiam sa používanie stojana Baseus stáva nielen funkčným, ale aj mimoriadne pohodlným.

-Baseus/B10460300811-01/2
Producent Baseus
Model B10460300811-01
Farba sivá
Váhy 945 g
Materiál Zastavte hliník
Rozmery základňa: 130 × 160 mm, noha: 155 mm, zadná časť: 240 × 135 mm
Kompatibilita Podložka 12,9"

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny
Quantity per carton 10 pcs.