Nákupný zoznam (0)

Bezdrôtové slúchadlá HiFuture Future Tour (čierne) 055752

Bezdrôtové slúchadlá HiFuture Future Tour (čierne) Objavte zvuk budúcnosti s bezdrôtovými slúchadlami HiFuture. Future Tour vám umožní ponoriť sa do hudby vďaka hybridnej redukcii... Celý popis
Od 33,65 € do 38,00 €
Dostupné u: 2 predajcov

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Bezdrôtové slúchadlá HiFuture Future Tour (čierne)

Objavte zvuk budúcnosti s bezdrôtovými slúchadlami HiFuture. Future Tour vám umožní ponoriť sa do hudby vďaka hybridnej redukcii šumu ANC. Sú príjemne pohodlné a ich prevádzková doba dosahuje 40 hodín. Ak to nestačí, môžete použiť audio kábel, ktorý je súčasťou súpravy, a vychutnať si hudbu bez obmedzení.

HiFuture/Future-Tour-black/1

Odstrihnite sa od hluku

Relaxujte pri hudbe a zabudnite na zvyšok. Slúchadlá podporujú aktívnu redukciu hluku, ktorá vás účinne izoluje od hluku. Neustále monitorujú hladinu okolitého hluku a eliminujú ho opačným signálom. Môžete sa tak sústrediť na to, čo počúvate, a nakoniec podľahnúť potešeniu.

HiFuture/Future-Tour-black/5

Pôsobivá doba prevádzkyschopnosti

Bez ohľadu na to, ako dlho odchádzate z domu – vaše obľúbené pesničky vás môžu sprevádzať stále. Pevná batéria poskytuje až 40 hodín prehrávania bez prestávok pri nabíjaní. Future Tour vybavená portom USB-C podporuje rýchle nabíjanie, takže stačí len pár okamihov, aby ste ich pripravili na ďalšie hodiny práce.

HiFuture/Future-Tour-black/3

Pevné bezdrôtové pripojenie

Bleskurýchle pripojenie cez Bluetooth 5.2 a nízka latencia zabezpečia plynulý chod pripojených zariadení. Ak hráte hry alebo sledujete filmy, určite oceníte nízku latenciu, ktorá vám umožní vychutnať si dokonalú synchronizáciu zvuku a obrazu. To je dôležité, najmä keď jedna sekunda môže rozhodnúť o vašom víťazstve!

HiFuture/Future-Tour-black/4

Drôtová prevádzka

Aj keď sú slúchadlá bezdrôtové, podporujú pripojenie cez audio kábel, ktorý je súčasťou balenia. Ide o skvelé riešenie, keď vám v slúchadlách dôjde energia a nemáte ju ako doplniť. Nemusíte prestať počúvať uprostred audioknihy alebo novej epizódy podcastu. Jednoducho ich pripojte k zdroju zvuku pomocou kábla a pokračujte v zábave.

HiFuture/Future-Tour-black/2

Telefonovanie bez rušenia

Zúčastňujete sa webinárov alebo hráte online hry? Teraz môžete slobodne hovoriť a nemusíte sa obávať vyrušovania. Vysokokvalitné mikrofóny s pokročilým systémom redukcie šumu eliminujú zvuky v pozadí. Vďaka tomu váš hlas môžu počuť aj ostatní v HD kvalite a vy sa nemusíte opakovať.

HiFuture/Future-Tour-black/6

Príjemne pohodlné

Teraz ani veľa hodín hrania alebo počúvania dlhej audioknihy nespôsobí nepohodlie. Slúchadlá majú náušníky vyrobené z výnimočne mäkkej peny. Prispôsobia sa tvaru uší a nespôsobujú nepríjemný tlak, takže ich môžete bez problémov používať dlhodobo. 

HiFuture/Future-Tour-black/7

Vyvážený zvuk v HD kvalite

V slúchadlách sa počíta zvuk a Future Tour je zárukou fantastického zvuku. Zabezpečujú vernú reprodukciu signálu, takže sa môžete naplno ponoriť do svojej obľúbenej hry alebo hudby a vychutnať si priestorový zvuk zvukovej stopy.

HiFuture/Future-Tour-black/8

Skladacie, vodotesné prevedenie

Slúchadlá HiFuture Future Tour sú dokonalým spoločníkom na každý váš výlet. Skladacia konštrukcia znamená, že sa ľahko zmestia do vašej príručnej batožiny, keď ich práve nepoužívate. Slúchadlá sú navyše vodotesné s certifikáciou IPX5 a sú odolné voči slabému postriekaniu alebo dažďu.

HiFuture/Future-Tour-black/9

Zahrnuté

  • Slúchadlá
  • Nabíjací kábel
  • Audio kábel
Producent HiFuture
Model Budúce turné
Farba čierna
Bezdrôtové pripojenie (TWS BUDS) Bezdrôtové V5.2
Dekódovanie zvuku ["SBC, AAC"]
ENC/ANC Podpora ANC
Čas prehrávania Až 40 hodín
Vodeodolný IPX5 vodotesný
servis Tlačidlo
Pristátie Rýchle nabíjanie typu C

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny
Quantity per carton 10 pcs.
Color black
Bluetooth version 5.2
Waterproof certificate None
Type On-ear