Nákupný zoznam (0)

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Tronsmart Halo 200 (čierny) 048095

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Tronsmart Halo 200 (čierny) S Tronsmart objavíte nové dimenzie svojich obľúbených skladieb! Poteší vás ich vynikajúci zvuk a výrazné basy, vďaka... Celý popis
200,00 €
Dostupné u: 1 predajcu

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Tronsmart Halo 200 (čierny)

S Tronsmart objavíte nové dimenzie svojich obľúbených skladieb! Poteší vás ich vynikajúci zvuk a výrazné basy, vďaka vysokému výkonu reproduktorov až 120 W. A čo viac, zariadenie môžete využiť aj ako prenosnú powerbanku, vďaka vstavanému USB-A portu. Počas párty si k nemu navyše môžete pripojiť mikrofón alebo gitaru a ešte viac sa stratiť v hudbe.

Tronsmart/Halo-200-black/7

Silný zvuk

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Tronsmart je skutočným majstrom výkonu, ktorý ponúka výkon až 120 W. Vďaka tomu poskytuje bezkonkurenčné, výrazné basy a krištáľovo čisté výšky. Je dokonalým riešením pre každého, kto oceňuje kvalitu zvuku a nechce sa vzdať pohodlia používania bezdrôtovej technológie. A čo viac, pomocou intuitívnej aplikácie Tronsmart si môžete prispôsobiť zvuk a svetlo podľa svojich preferencií a vytvoriť tak dokonalé prostredie pre vašu domácu zábavu alebo párty s priateľmi.

Tronsmart/Halo-200-black/2

bezdrôtové pripojenie

Zariadenie Tronsmart je vybavené modernou a spoľahlivou komunikačnou technológiou Bluetooth 5.3. Poskytuje stabilné a rýchle spojenie so zariadením aj na vzdialenosť až 10 metrov. Vďaka tomu sa môžete voľne pohybovať po miestnosti bez obáv z prerušenia prenosu zvuku. Reproduktor má navyše vodotesnú certifikáciu IPX4, čo znamená, že je odolný voči náhodnému postriekaniu, vďaka čomu je dokonalým spoločníkom pri relaxácii pri bazéne alebo na pláži.

Tronsmart/Halo-200-black/1

Svetelné efekty

Bezdrôtový reproduktor Tronsmart poskytuje nielen vynikajúci zvuk, ale zaujme aj svetelnými efektmi, ktoré určite obohatia každú párty. Vybavený 5 rôznymi režimami osvetlenia, očarí každého na párty. Experimentujte s farbami a sekvenciami, aby ste vytvorili jedinečné a atraktívne efekty, ktoré dokonale ladia s rytmami hudby a naladia vašich hostí na dobrú náladu.

Tronsmart/Halo-200-black/9

Ešte viac možností

Zariadenie Tronsmart otvára dvere novým možnostiam. Umožňuje vám pripojiť mikrofón a gitaru, čo z neho robí ideálnu voľbu pre začínajúcich hudobníkov, ktorí chcú predviesť svoje schopnosti. POZNÁMKA: Pred pripojením gitary sa uistite, že ste znížili hlasitosť mikrofónu pomocou gombíka hlasitosti mikrofónu, aby ste dosiahli rovnováhu. Výstup gitary je väčší ako výstup mikrofónu, takže je dôležité zachovať správny pomer medzi nimi, aby sa predišlo skresleniu a aby bol zvuk čistý.

Tronsmart/Halo-200-black/3

Dlhá pracovná doba

Bezdrôtový reproduktor Bluetooth je navrhnutý tak, aby poskytoval dlhotrvajúcu podporu pre vaše hudobné potreby. Vybavený výkonnou 15000 mAh batériou umožňuje dlhé hodiny prehrávania. S vypnutými LED diódami je reproduktor schopný pracovať až 18 hodín (pri 50% hlasitosti), pri použití funkcie karaoke je pracovný čas až 10 hodín (pri 60% hlasitosti). Takýto pôsobivý výkon znamená, že si môžete vychutnať svoje obľúbené skladby celý deň alebo dokonca celú noc bez obáv, že vám dôjde energia.

Tronsmart/Halo-200-black/6

Funkcia power banky

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor poskytuje nielen výnimočný zvukový zážitok, ale funguje aj ako prenosná power banka. Vstavaný port USB-A vám umožňuje nabíjať vaše zariadenia aj počas vonkajších dobrodružstiev, kde môže byť prístup k zásuvke obmedzený. Reproduktor má funkciu, ktorá automaticky rozpozná pripojené zariadenie a začne ho nabíjať, keď je nabíjací kábel pripojený k USB-A portu v režime napájania. Teraz sa už nemusíte báť o vybité zariadenia počas párty či výletov – reproduktor vám poskytne nielen skvelú hudbu, ale umožní vám aj nabiť potrebné vychytávky.

Tronsmart/Halo-200-black/5

Zahrnuté

  • 1 x Tronsmart Halo 200
  • 1 x audio kábel 3,5 mm
  • 1 x AC napájací kábel
  • 1 x Záručný list
  • 1 x Návod na použitie
  • 1 x karta SoundPulse®
Producent Tronsmart
Model Halo 200
Farba čierna
Verzia Bluetooth 5.3
Zvuk Kodeki SBC
Bluetooth kompatibilita A2DP/AVRCP/HSP
Prenosová vzdialenosť 10 m
frekvenčný rozsah 50 Hz - 20 kHz
Hrací čas LED vypnutá: až 18 hodín (pri 50 % hlasitosti); Karaoke: až 10 hodín (pri 60% hlasitosti)
Kapacita batérie 15000mAh (10,8V/5000mAh)
Moc AC 100V-240V~50/60Hz
Doba nabíjania 3,5 hodiny
Výstupný výkon 120 W
Stupeň ochrany IP IPX4
frekvenčné pásmo 2402-2480 MHz
Maximálny vysielací výkon 4 dBm

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny, univerzálne
Množstvo v kartóne 2 ks
Ostatnia dostawa 15.12.2023