Nákupný zoznam (0)

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA 043202

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA Termostatická hlavica Avatto TRV07 je praktické zariadenie, ktoré vám umožní pohodlne riadiť vykurovanie vo vašej domácnosti.... Celý popis
Od 26,41 € do 32,00 €
Dostupné u: 3 predajcov

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA

Termostatická hlavica Avatto TRV07 je praktické zariadenie, ktoré vám umožní pohodlne riadiť vykurovanie vo vašej domácnosti. Aplikácia Tuya Smart umožňuje diaľkové ovládanie zariadenia, ako aj vytváranie pracovných harmonogramov. Hub (nie je súčasťou balenia) vám umožní využívať všetky funkcie, ktoré termostatická hlavica ponúka. K dispozícii máte množstvo užitočných funkcií, ako je detekcia otvoreného okna alebo automatické odvápnenie. Má tiež zabudovaný modul ZigBee 3.0. Je vybavený LCD displejom, ktorý uľahčuje prístup k najdôležitejším informáciám a súčasťou sady je mnoho typov adaptérov, vďaka ktorým pre vás inštalácia zariadenia nebude žiadny problém.

Detekcia otvoreného okna

Znížte svoje náklady na vykurovanie. Zariadenie disponuje funkciou otvoreného okna, ktorá sa aktivuje ihneď po detekcii studeného vetra a poklesu teploty o viac ako 1,5°C do 4,5 minúty. Termostat automaticky nastaví teplotu na 12°C a na displeji sa zobrazí „OP“. Teraz môžete zabudnúť na vysoké účty za kúrenie!

Automatické odstraňovanie vodného kameňa

Uistite sa, že váš ohrievač je plne funkčný. Model TRV07 má funkciu automatického odvápňovania. Čo to znamená? Termostat vykonáva rutinné odstraňovanie vodného kameňa každý pondelok o 12:00, aby sa zabránilo veľkému množstvu vodného kameňa. Počas celého procesu sa na displeji zobrazí „CAL“.

Ďalšie možnosti

Hlavica si automaticky pamätá posledné nastavenia, čo je veľmi užitočná funkcia najmä v prípade výpadku prúdu. Má tiež špeciálnu detskú poistku, ktorá bráni zmene teploty. Môžete tiež synchronizovať termostaty v rôznych miestnostiach vytvorením špeciálnych skupín.

Všetky informácie na dosah ruky

Chcete získať pohodlný prístup ku všetkým informáciám? Stiahnite si bezplatnú aplikáciu TUYA Smart pre váš smartfón alebo tablet! Pomocou neho môžete jednoducho ovládať termostatický ventil radiátora odkiaľkoľvek. Po pripojení zariadenia k rozbočovaču (nie je súčasťou balenia) ho môžete ovládať aj pomocou inteligentných hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Home a pod. – stačí jednoduchý hlasový príkaz na prispôsobenie teploty v danej miestnosti vašim potrebám. Navyše pomocou aplikácie môžete zariadenie zdieľať s ostatnými členmi rodiny, aby ste si spolu s nimi vytvorili inteligentnú domácnosť.

Vytvárajte pracovné plány

Prispôsobte teplotu v spálni alebo obývačke svojmu dennému rozvrhu. Pomocou aplikácie môžete nastaviť týždenný plán pre hlavu Avatto TVR07. Môžete si tak pohodlne zvoliť, akú teplotu chcete v noci a ráno. Navyše môžete hlavu prepojiť aj s inými inteligentnými zariadeniami vo vašej domácnosti a vytvárať tak inteligentné scény, napríklad odchod z domu alebo spánok.

Jednoduchá montáž

Inštalácia zariadenia vám nespôsobí žiadne problémy. Jeho inštalácia je mimoriadne jednoduchá a rýchla a vďaka adaptérom, ktoré sú súčasťou sady, sa nemusíte obávať problémov s kompatibilitou. Je napájaný 3 AA batériami (nie sú súčasťou balenia). Hlava je navyše vybavená prehľadným LCD displejom, z ktorého sa dozviete okrem iného napr. o stave nabíjania zariadenia.

Zahrnuté

  • inteligentná termostatická hlavica
  • adaptér Danfoss RA
  • adaptér Danfoss RAV
  • adaptér Danfoss RAVL
  • adaptér M28
  • adaptér Caleffi
  • adaptér Giacomini
  • používateľská príručka
Producent rýchly
Model TRV07
Farba biely
napájaný 3x 1,5 V AA alkalické batérie (nie sú súčasťou balenia)
Pohotovostný prúd 6 μA Min
Úroveň bezpečnosti IP20
Teplota okolia 0 ~ 50 ℃
Pripojenie M30 x 1,5 mm
Rozmery 58,4 mm x 97 mm x 58,4 mm
Váhy 145 g
App Tuya Smart / Smart Life
Bezdrôtový komunikačný protokol ZigBee 3.0

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny
Quantity per carton 60 pcs.