Nákupný zoznam (0)

Inteligentné hodinky Haylou LS02 Pro (čierne) 050756

Inteligentné hodinky Haylou LS02 Pro (čierne) Predstavujeme inteligentné hodinky, ktoré presahujú možnosti bežných hodiniek! Haylou LS02 Pro sa stane vaším osobným asistentom! Upozornenia, užitočné... Celý popis
36,00 €
Dostupné u: 1 predajcu

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Inteligentné hodinky Haylou LS02 Pro (čierne)

Predstavujeme inteligentné hodinky, ktoré presahujú možnosti bežných hodiniek! Haylou LS02 Pro sa stane vaším osobným asistentom! Upozornenia, užitočné funkcie na sledovanie vášho zdravia, metriky tréningu a ďalšie. To všetko na vašom zápästí! Inteligentné hodinky sú vybavené 1,85-palcovou obrazovkou s pôsobivými farbami a odolnou batériou, ktorá umožňuje až 20 dní prevádzky v základnom režime. Vyniká elegantným dizajnom a pevnou konštrukciou s krytím IP68. Jeho vzhľad si môžete prispôsobiť viac ako stovkou ciferníkov a s niekoľkými funkciami navyše ho môžete použiť na spustenie samospúšte na fotoaparáte, nájdenie strateného telefónu a nastavenie budíka. Skontrolujte, čo vás ešte prekvapí!

12Haylou/LS02-Pro/1

Ľahko čitateľná obrazovka

S LS02 Pro sa každý dotyk a potiahnutie po obrazovke stane jednoduchým a intuitívnym. Využitím všetkých výhod 1,85-palcovej obrazovky s rozlíšením 240 x 284 získate prístup k mimoriadne živým a detailným obrazom. Prehľadnosť a ostrosť displeja je zárukou, že vašej pozornosti neunikne žiadna notifikácia či štatistika vašej fyzickej aktivity. Pôsobivý pomer obrazovky k telu 65,8 % znamená, že každý palec vašich inteligentných hodiniek je využitý naplno a poskytuje vám pohodlný povrch na interakciu.

12Haylou/LS02-Pro/2

Prispôsobte si ho podľa svojich preferencií

Inteligentné hodinky LS02 Pro ponúkajú viac ako 100 žiarivých a výrazných dizajnov ciferníkov. Vybrať si môžete aj z 3 režimov zobrazenia, vďaka čomu si vzhľad hodiniek jednoducho prispôsobíte podľa svojich preferencií. Minimalistické rozhranie alebo farebné ciferníky? Alebo možno fotografiu, ktorú ste urobili? Výber je na tebe!

12Haylou/LS02-Pro/3

Na ochranu svojho zdravia

Teraz sa môžete postarať o svoje zdravie bez námahy! LS02 Pro monitoruje vašu srdcovú frekvenciu a saturáciu kyslíkom – dokonca aj v noci! Vďaka tomu dokážete rýchlo odhaliť prípadné zmeny a rýchlo na ne reagovať. Inteligentné hodinky ponúkajú aj rôzne dychové cvičenia, ktoré vám pomôžu znížiť úroveň stresu. Skontrolujte svoje výsledky v reálnom čase a získajte plnú kontrolu!

12Haylou/LS02-Pro/4

Pracuje, kým vy spíte

Cítite sa unavení a nepamätáte si, čo znamená byť dobre oddýchnutý? S inteligentnými hodinkami si ľahko vytvoríte zdravšie spánkové návyky! LS02 Pro monitoruje váš spánok a vytvára grafy ukazujúce, ako dlho trvajú jeho jednotlivé fázy. Pravidelné sledovanie týchto informácií vám umožní zachytiť, ako stres či zmeny v stravovaní či fyzickej aktivite ovplyvňujú kvalitu vášho spánku a následne podľa týchto informácií zaviesť zdravšie návyky, ktoré vám umožnia konečne si oddýchnuť!

12Haylou/LS02-Pro/5

Cykly pod kontrolou

LS02 Pro je spoľahlivý, pokiaľ ide o monitorovanie zdravia žien. Je to riešenie, ktoré vám umožňuje sledovať cykly a mať prehľad o zmenách. Po zadaní základných informácií vám LS02 Pro pomôže predpovedať dátum vašej blížiacej sa menštruácie tým, že vám pošle včasné upozornenie! Už sa nemusíte báť, že vás prekvapí v tú najmenej vhodnú chvíľu!

12Haylou/LS02-Pro/6

Trénujte a prekonávajte svoje vlastné rekordy

Inteligentné hodinky ponúkajú až 100 športových režimov vrátane najobľúbenejších disciplín. Použitie presných senzorov vám umožní zaznamenávať vaše pohyby, pričom vám poskytnú informácie, ako je počet krokov, spálené kalórie alebo prejdená vzdialenosť. Pracujte na svojej forme stanovovaním cieľov a lámaním rekordov každý deň!

12Haylou/LS02-Pro/7

Dobre premyslený dizajn

Tento model sa vyznačuje elegantným dizajnom a integrovanou kovovou konštrukciou, ktorej matná povrchová úprava mu dodáva luxusný vzhľad. Vzhľad však nie je všetko! Krytie IP68 je zárukou odolnosti - nebojí sa potu, takže ho môžete bezpečne sprevádzať počas intenzívneho tréningu - dokonca aj v daždi!

12Haylou/LS02-Pro/8

Váš osobný asistent

Teraz máte prístup k dôležitým informáciám na dosah ruky! Inteligentné hodinky prepojené s vaším telefónom cez Bluetooth vás upozornia na prichádzajúce hovory a hlasové správy, ako aj notifikácie z aplikácie, vďaka čomu vám neunikne žiadna dôležitá správa!

12Haylou/LS02-Pro/9

Odolná batéria

Jedno nabitie inteligentných hodiniek poskytuje až 20 dní prevádzky v základnom režime. Denné používanie v režime iných funkcií umožňuje 10 dní práce. Nemusíte sa teda obávať príliš rýchleho vybitia batérie.

12Haylou/LS02-Pro/10

Ďalšie pohodlné funkcie

Ako inak vám LS02 Pro uľahčí život? Pripojte ho k telefónu cez aplikáciu a vyťažte z neho maximum nastavením budíka, správou hudobného prehrávača alebo použitím samospúšte na fotoaparáte smartfónu. Neviete, kde máte telefón? Praktická funkcia „Nájsť telefón“ vám umožní nájsť ho z úrovne vašich inteligentných hodiniek!

12Haylou/LS02-Pro/11

Zahrnuté

  • Inteligentné hodinky
  • Nabíjací kábel
  • Používateľská príručka
Producent Haylou
Model LS02 Pro
Farba čierna
Rozmery 48,82 x 37,70 x 10,83 mm
Váhy 51,4 g (s popruhom)
Rozhodnutie 240 x 284
Bezdrôtová konektivita Bluetooth 5.0
Kapacita batérie 250 mAh
Vstup 5V 500mA
Životnosť batérie 10 dní (v režime monitorovania srdcovej frekvencie 24/7)
Úroveň bezpečnosti IP68
Pracovná teplota -10 ℃ - 60 ℃
Platforma na synchronizáciu údajov Haylou zábava
Kompatibilita so systémami Android 6.0 +; iOS 9.0+

Špecifikácia produktu

Záruka 2 roky
Výrobca Haylou
EAN 6971664934052