Nákupný zoznam (0)

Inteligentný ovládač garážovej brány Avatto GDS01 TUYA WiFi 047990

Inteligentný ovládač garážovej brány Avatto GDS01 TUYA WiFi Zariadenie umožňuje diaľkové ovládanie garážovej brány cez mobilnú aplikáciu alebo pomocou jednoduchých hlasových príkazov. Vďaka nemu... Celý popis
29,00 €
Dostupné u: 1 predajcu

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Inteligentný ovládač garážovej brány Avatto GDS01 TUYA WiFi

Zariadenie umožňuje diaľkové ovládanie garážovej brány cez mobilnú aplikáciu alebo pomocou jednoduchých hlasových príkazov. Vďaka nemu už nemusíte opúšťať auto, aby ste vošli do garáže. A čo viac, dosah jeho prevádzky je približne 100 metrov, takže bránu hosťom otvoríte aj bez toho, aby ste vstali z gauča!

Avatto/GDS01/1

Inteligentná domácnosť

Ovládač pracuje vo WiFi sieti a poskytuje rýchly a stabilný prenos. Po pripojení k vyhradenej aplikácii Smart Life/Tuya môžete bránu ovládať z telefónu alebo tabletu, ako aj používať hlasového asistenta Google Assistant alebo Alexa. Ovládač podporuje aj funkciu Geofencing, takže brána sa môže otvoriť, keď prídete domov, a automaticky sa zatvoriť, akonáhle odídete. Ak sa vyskytne chyba a brána sa z nejakého dôvodu nezavrie, okamžite dostanete upozornenie na váš telefón.

Avatto/GDS01/2

Široká kompatibilita

Ak chcete, aby vaša domácnosť využívala smart technológie, nemusíte využívať služby špecialistu. Avatto GDS01 je malý a jeho inštalácia pre vás nebude problém. Je kompatibilná s mnohými garážovými bránami a keďže funguje vo WiFi sieti, ľahko ju pripojíte k svojim zariadeniam. A čo viac, v aplikácii môžete udeliť povolenie na správu brány aj ďalším členom rodiny, vďaka čomu sa všetci členovia domácnosti pohodlne dostanú domov.

Avatto/GDS01/3

Pevná konštrukcia

Model GDS01 je tiež veľmi odolný voči vonkajším faktorom. Stupeň krytia zariadenia je IP20, čo znamená, že je odolný voči prachu a striekajúcej vode. Prevádzková teplota regulátora sa pohybuje od -10 ? do +40 ?, vďaka čomu je perfektný aj v extrémnych poveternostných podmienkach. Nainštalujte si ho do garážovej brány a získajte ľahký prístup do svojho domu.

Avatto/GDS01/4
Typ produktu Smart WiFi ovládač garážovej brány
Model GDS01
Napätie AC100-240V 50/60Hz
Prevádzková frekvencia 2,412 GHz – 2,484 GHz
Pracovná teplota -10 ? + 40 ?
Protokol WIFI IEEE 802.11b/g/n
Recepcia <100 m
Rozmery (ŠxHxV) 39 x 39 x 19 mm
Stupeň ochrany IP IP20

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny, univerzálne
Množstvo v kartóne 100 ks