Nákupný zoznam (0)

NEO NAS-AB06W TUYA Vonkajšia WiFi alarmová siréna 047617

NEO NAS-AB06W TUYA Vonkajšia WiFi alarmová siréna Chcete zvýšiť bezpečnosť svojho domova? S tým vám môže pomôcť externá poplachová siréna! Vďaka možnosti výberu typu... Celý popis
Od 33,47 € do 36,00 €
Dostupné u: 2 predajcov

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

NEO NAS-AB06W TUYA Vonkajšia WiFi alarmová siréna

Chcete zvýšiť bezpečnosť svojho domova? S tým vám môže pomôcť externá poplachová siréna! Vďaka možnosti výberu typu alarmu si jeho činnosť prispôsobíte svojim preferenciám. A čo viac, je vodotesný na úrovni IPX5, takže ho môžete jednoducho nainštalovať vonku. Vďaka solárnemu nabíjaniu a dedikovanej aplikácii bude používanie budíka ešte pohodlnejšie.

Neo/NAS-AB06W/1

Spoľahlivá ochrana

Vonkajšia siréna je pokročilé bezpečnostné zariadenie, ktoré poskytuje zvýšenú bezpečnosť pripojením k 2,4 GHz Wi-Fi sieti a technológii Bluetooth 5.0. Rýchla reakcia sirény na pokus o vlámanie z nej robí spoľahlivý spôsob, ako odradiť narušiteľov. Siréna vydáva hlasný zvuk a intenzívne svetlo dosahujúce 95 dB na vzdialenosť 1 meter a 90 dB na vzdialenosť 3 metre. Okrem toho je v zadnej časti krytu zabudovaný sabotážny alarm, ktorý chráni zariadenie pred manipuláciou a poškodením, čo výrazne zvyšuje úroveň bezpečnosti.

Neo/NAS-AB06W/7

Rôzne typy alarmov

Externá poplachová siréna ponúka rôzne možnosti poplachu, aby vyhovovala individuálnym potrebám používateľov. Hlasový alarm spoľahlivo varuje pred možnými rizikami. Svetelný alarm je na druhej strane ďalšou formou varovania, ktoré vyžaruje svetlo, keď je zistený pokus o vlámanie. Posledným typom alarmu je hlasový svetelný alarm, ktorý v sebe spája výhody oboch vyššie popísaných typov alarmov, pričom v núdzovej situácii vydáva zvuk aj svetlo, čo zvyšuje možnosť efektívneho odstrašenia narušiteľov.

Neo/NAS-AB06W/3

Pohodlie pri používaní

Externá poplachová siréna bola navrhnutá s ohľadom na pohodlie a funkčnosť. Je vybavený lítiovou batériou a solárnym panelom, vďaka solárnej energii môže byť pripravený na prácu po 6-8 hodinách. Vďaka čipu s nízkou spotrebou sa siréna vyznačuje nízkou spotrebou energie, čo sa premieta do dlhého pracovného času - až 365 dní nepretržitej prevádzky. Trieda vodotesnosti IPX5 znamená, že zariadenie možno inštalovať vonku a používať aj v daždivých dňoch bez obáv z poškodenia. Jednoduchá montáž zaručuje rýchlu a jednoduchú inštaláciu, čo ešte zvyšuje komfort používania.

Neo/NAS-AB06W/2

Ešte viac možností

Externá poplachová siréna ponúka aj množstvo pokročilých funkcií, ktoré zvyšujú možnosti použitia a komfort používania. Špeciálna aplikácia vám umožní jednoducho spravovať a ovládať zariadenie odkiaľkoľvek. Syrena spolupracuje s inteligentnými zariadeniami Tuya, čo vám umožňuje vytvárať inteligentné scény a podporovať mnoho scenárov. A čo viac, môže byť použitý na mnohých miestach, ako je záhrada, škola, parkovisko alebo pracovisko. Zdieľanie zariadenia s rodinou vám umožní vytvoriť si inteligentnú domácnosť spolu s rodinnými príslušníkmi a odosielanie upozornení na váš smartfón alebo tablet zaručuje okamžité informácie o potenciálnych hrozbách. S týmito pokročilými funkciami sa alarmová siréna stáva ešte užitočnejšou a všestrannejšou.

Neo/NAS-AB06W/5
Producent Neo
Model NAS-AB06W
Batéria 18650
Moc USB typu C (5V/1A)
WiFi pripojenie 2,4 GHz
Bezdrôtový dosah 45 m
pracovný prúd 700 mA
Pohotovostný prúd 2,5 mA
Verzia Bluetooth 5.0
vodeodolný IPX5
Pracovná teplota -10 °C ~ 60 °C
Prevádzková vlhkosť 0% ~ 90% RH
Rozmery bývania 200 × 150 × 66 mm
Rozmery solárneho panelu 132 × 62 mm
Objem do 1 m 95 dB, do 3 m 90 dB

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny
Quantity per carton 10 pcs.