Nákupný zoznam (0)

Set vysielača FlySky Elysium EL18 + TMR prijímač 042296

Set vysielača FlySky Elysium EL18 + TMR prijímač Súprava FlySky sa skladá z vysielača EL18 a prijímača TMR. Bol vybavený 18-32 kanálmi. Umožňuje vám... Celý popis
Od 337,00 € do 456,04 €
Dostupné u: 2 predajcov

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Set vysielača FlySky Elysium EL18 + TMR prijímač

Súprava FlySky sa skladá z vysielača EL18 a prijímača TMR. Bol vybavený 18-32 kanálmi. Umožňuje vám prispôsobiť činnosť ovládacích páčok a tlačidiel vašim potrebám a čitateľný, 3,5-palcový displej poskytuje najdôležitejšie informácie o prevádzke zariadenia. Vysielač je vybavený vylepšeným modulom správy napájania a pôsobivou stabilitou, rýchlosťou a dosahom (až 3 500 m), ktoré umožňuje vylepšený protokol AFHDS3. Za spoľahlivý signál sú zodpovedné aj prvotriedne antény. Oba prvky pracujú v pásme 2,4 GHz. Stavebnica je vhodná okrem iného pre pretekárske drony, lietadlá s pevnými krídlami, vetrone a vírniky.

Modernizovaný protokol

Za zmienku stojí frekvenčný protokol FlySky AFHDS 3 (Third Gen Automatic Frequency Hopping Digital System), ktorý je kompatibilný s jednosmerným a obojsmerným prenosom paketov v reálnom čase a transparentnými režimami prenosu dátového toku pomocou nového 2,4G čipu. Môžete si individuálne vytvoriť svoj RF systém diaľkového ovládania, aby ste dosiahli svoju vysnívanú vzdialenosť diaľkového ovládania až 3000 m. Môžete to urobiť nastavením počtu RF prenosových kanálov, ako aj úpravou požiadaviek na ochranu proti rušeniu a oneskorenie prenosu.

Ľahko čitateľný displej

EL18 je vybavený 3,5-palcovým IPS dotykovým displejom s vysokým jasom a vysokou citlivosťou. Vysielač je navyše vybavený rozhraním USB-C a podporuje priame pripojenie k DCL, DRL a Phoenix RC (cez USB). Poskytuje tiež vylepšený modul správy napájania a RF výkon je až 2 W.

Pohodlné riadenie funkcií

EL18 využíva systém EdgeTX so zabudovanou technológiou FlySky RC. Čo to v praxi znamená? Používatelia si môžu prispôsobiť ešte viac funkcií na základe pôvodných funkcií FlySky. A čo viac, vysielač spolupracuje s najnovšími modulmi FlySky RF, vďaka čomu je možné na diaľku upravovať parametre RF modulu. Sériový port vám navyše umožní vychutnať si okamžitú komunikáciu medzi RF modulom a vysielačom.

Funkčnosť a pohodlie

Pevná montážna konzola Hall stick sa vyznačuje dlhou životnosťou, ktorá dosahuje až 100 000 použití. Ľavý aj pravý kanál plynu je možné nastaviť. Môžete tiež ľahko nastaviť treciu silu. Môžete tiež prispôsobiť montážnu konzolu svojim potrebám. To nie je všetko – vysielač EL18 má zabudovaný rádiofrekvenčný modul tretej generácie FRM301 a podporuje mnoho RF komunikačných protokolov. Prispôsobuje sa hlavným RF modulom na trhu, s výkonom až 2 W. Zariadenie podporuje protokoly CRSF2 a RF modul CRSF. Môže pracovať s väčšinou prijímačov tretej generácie AFHDS.

prijímač TMR

Model TMR je kompaktný prijímač s dvoma anténami, ktorý pracuje na frekvencii 2,4 GHz. Jeho rozmery sú len 16 x 12 x 2 mm a hmotnosť len 0,9 g Používa moderný protokol AFHDS3 a je kompatibilný s vysielačmi EL18 a FS-PL18. Podporuje indikátor napájania RSSI a výstupné signály PWM, PPM, i.BUS a S.BUS.

Premyslený dizajn

Očarujúca červená robí dizajn vysielača EL18 príťažlivým pre mnohých používateľov. Povlak vznikol ako výsledok optimalizovaného a modernizovaného procesu galvanizácie. Telo sa vyznačuje kovovým štýlom a povrch má akrylovú textúru. A čo viac, ergonomický dizajn rukoväte a prekvapivo nízka hmotnosť zariadenia robia používanie produktu vysoko komfortným.

V cene:

  • Vysielač Flysky Elysium EL18 x1
  • TMR prijímač x1
  • USB nabíjací kábel x1
  • návod na použitie x1
Producent FlySky
model vysielača EL18
Kompatibilita Prijímače klasickej verzie ako FTr10 alebo FTr16s atď.
Rozšírené verzie prijímačov ako FTr8B, FTr12B alebo TMR (súčasť balenia) atď.
Kompatibilné modely Závodné drony, lietadlá s pevnými krídlami, vetrone, rotorové lietadlá
Počet kanálov 18 kanálov pre interné RF
32 kanálov pre externé RF
Bezdrôtová frekvencia (RP) 2,4 GHz ISM
2,4 GHz protokol AFHDS 3
Moc 20 dBm (max.)
Anténa Dve (vstavaná anténa + externá otočná anténa)
príkon 2x 18650 (li-ion batéria)
pracovný prúd 400 mA / 4,2 V
dátový výstup USB-C
nabíjací port USB-C
Rozhodnutie 4096
Obrazovka IPS farebný dotykový displej s rozlíšením 320 x 480
Recepcia až 3500 m (vzdialenosť bez rušenia)
Online aktualizácia Tak
pracovná teplota od -10 ? do 60 ?
Rozsah vlhkosti od 20 % do 95%
displej Áno, dotykový, farebný, 3,5"
Rozmery 205 x 183,7 x 82,9 mm
Váhy 726 g
Certifikáty CE, FCC ID: 2A2UNEL1800, UKCA
Farba Červená
model prijímača TMR
Kompatibilita EL18, FS-PL18
bezdrôtová frekvencia 2,4 GHz ISM
Protokol AFHDS 3
Anténa dvojitý
príkon 3,5-9V
RSSI Podporované
výstupný signál PWM / PPM / výstup i.BUS / S.BUS
pracovná teplota od -10 ? do 60 ?
Rozsah vlhkosti od 20 % do 95 %
Online aktualizácia Tak
Rozmery 16 x 12 x 2 mm
Váhy 0,9 g
Certifikáty CE, FCC ID: N4ZTMR000

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny
Quantity per carton 1 pcs.