Nákupný zoznam (0)

Xiaomi Circle Joy kocky ľadu z nehrdzavejúcej ocele (6ks) strieborné EU 3033905

Nerezová kocka ľadu Circle Joy – rýchlejšie chladenie a vyššia účinnosť! Nerezové kocky ľadu Circle Joy ochladia váš nápoj rýchlo a sú účinnejšie ako... Celý popis
Od 21,78 € do 22,50 €
Dostupné u: 2 predajcov

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Popis produktu

Nerezová kocka ľadu Circle Joy – rýchlejšie chladenie a vyššia účinnosť!
Nerezové kocky ľadu Circle Joy ochladia váš nápoj rýchlo a sú účinnejšie ako tradičné kocky ľadu. Už žiadne čakanie, kým váš nápoj dostatočne vychladne – jednoducho vložte kocky ľadu do nápoja a vychutnajte si osviežujúcu chladnú chuť!

Vlastnosti:

  • Chladí rýchlejšie ako tradičné kocky ľadu
  • Vyššia účinnosť chladenia
  • Neriedi a nekazí chuť nápoja
  • Nehrdzavejúca oceľ
  • Úložný box
  • Zaoblený dizajn

Zachovanie chuti nápoja
Nekazí chuť nápoja, ani ho neriedi. Váš nápoj si stále zachová svoju pôvodnú chuť, pretože kocky ľadu Circle Joy z nehrdzavejúcej ocele nepridávajú žiadnu chuť.

Odolný nerezový materiál
Kocky ľadu sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je nielen pevná a odolná, ale aj ľahko sa čistí. Už nie sú potrebné plastové misky na ľad, ktoré sa rýchlo rozbijú a ľahko sa zašpinia.

Praktický úložný box
Kocky ľadu sa dodávajú v úložnom boxe, vďaka čomu sa ľahko skladujú a prepravujú. Je to praktické, pretože kocky ľadu pohodlne drží, takže sa nemusíte báť, že sa stratia alebo prasknú.

Zaoblený dizajn pre pohodlnú konzumáciu
Kocky ľadu majú zaoblený dizajn, ktorý poskytuje príjemnejší pocit v nápoji a zabraňuje akémukoľvek poškodeniu nápojového pohára.

Špecifikácia produktu

Rozmery balenia 17x4x12
Doba dodania 2
Barva Silver