Nákupný zoznam (0)

Centrala Wi-Fi, ZigBee Sonoff iHost Smart Home Hub AIBridge, 2 GB RAM 057925

Centrala Wi-Fi, ZigBee Sonoff iHost Smart Home Hub AIBridge, 2 GB RAMSonoff iHost Smart Home Hub AIBridge je inovatívny lokálny server, ktorý premení váš... Celý popis
Od 78,94 € do 99,74 €
Dostupné u: 3 predajcov

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Mohlo by Vás zaujímať

Popis produktu

Centrala Wi-Fi, ZigBee Sonoff iHost Smart Home Hub AIBridge, 2 GB RAM

Sonoff iHost Smart Home Hub AIBridge je inovatívny lokálny server, ktorý premení váš domov na inteligentný priestor. Vďaka kompatibilite s protokolmi Wi-Fi a ZigBee, lokálnemu úložisku dát, otvorenému API a možnosti spravovať až 128 zariadení je ideálnym riešením do modernej domácnosti. Tento pokročilý produkt, ktorý zaisťuje súkromie a bezpečnosť údajov, ponúka spoľahlivé ovládanie a personalizáciu domácej automatizácie.

Wi-Fi a ZigBee

iHost Smart Home Hub poskytuje komplexnú kompatibilitu so zariadeniami využívajúcimi Wi-Fi a štandard ZigBee. Vďaka tomu môžete jednoducho integrovať a spravovať rôzne zariadenia inteligentnej domácnosti bez ohľadu na ich komunikačný protokol. Rozsiahla sieť ZigBee, spolupracujúca so smerovačmi tohto štandardu, zaisťuje stabilné a rozsiahle pokrytie v celom dome.

Lokálne úložisko dát

Bezpečnosť vašich údajov je prioritou pre iHost Smart Home Hub. Všetky informácie, vrátane scén, prevádzkových a bezpečnostných denníkov, sú uložené lokálne. To znamená, že máte plnú kontrolu nad svojimi údajmi, ktoré zostávajú súkromné a chránené pred externým prístupom.

Otvorené API a integrácia

iHost HQ ponúka otvorené API a podporu pre kontajnerizáciu Docker. Táto funkcia umožňuje pokročilé prispôsobenie inštaláciou alebo vytvorením doplnkov, ktoré uľahčia každodenné používanie a zvýšia funkčnosť vášho inteligentného domu.

Konfigurácia a personalizácia eWeLink CAST

iHost Smart Home Hub vám umožňuje konfigurovať centrálnu konzolu eWeLink CAST a ponúka možnosť vytvárať personalizované dosky. Môžete si prispôsobiť miniaplikácie, vytvárať vlastné panely, čo vám poskytne rýchly a pohodlný prístup k správe všetkých vašich inteligentných domácich zariadení.

Podpora doplnkov a prevodu textu na reč

Okrem toho iHost Smart Home Hub podporuje doplnky, vrátane funkcií Text-To-Speech, čo zvyšuje možnosti interakcie so zariadením. Môžete jednoducho zadávať hlasové príkazy a prijímať hlasové upozornenia, vďaka čomu je správa vášho domova ešte jednoduchšia a intuitívnejšia.

Veľa výhod

Súprava obsahuje všetko, čo potrebujete, aby ste mohli rýchlo začať: Wi-Fi centrála, káble RJ45 a USB-C, resetovací kľúč a príručky. Zariadenie je vyrobené z odolného ABS materiálu a má elegantnú bielu farbu, ktorá zapadne do každého interiéru. Vďaka kompaktným rozmerom 135 x 120 x 41 mm mu ľahko nájdete miesto vo vašej domácnosti.

Centrala Wi-Fi x 1 

Kábel RJ45 1m x 1 

Kábel USB-C 1m x 1 

Resetovať kľúč x 1 

Stručná príručka x 1 

Návod x 1 

 

TakžeSonoff
ModelAIBridge
Farbabiely
kapacita RAM2 GB
CPURV1109 dvojjadrový 1,5 GHz
NPU1.2Top INT8/INT16
Vnútorné úložisko8 GB
Bezdrôtová konektivitaWi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Zigbee 3.0
PamäťKarta microSD má kapacitu 256 GB
ŠifrovanieAES-128
Bezpečnostný režimWPA/WPA2
RozhranieRJ45
MateriálABS
Vstup5V-2A
Rozmery135 x 120 x 41 mm
Váhy208 g
OsudVnútri
Menovitá teplota-10 °C až 40 °C
Pracovná výška<2000 m
CertifikáciaCE/FCC/ISED/RoHS

Špecifikácia produktu

Ostatnia dostawa 27.12.2023
Varianta univerzálne