Nákupný zoznam (0)

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA 043027

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA Urobte si v byte príjemné teplo. Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 umožňuje diaľkové ovládanie takmer odkiaľkoľvek... Celý popis
Od 23,42 € do 32,00 €
Dostupné u: 3 predajcov

Top ponuky

Nahlásiť túto ponuku správcovi

Mohlo by Vás zaujímať

Popis produktu

Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Urobte si v byte príjemné teplo. Inteligentná termostatická hlavica Avatto TRV06 umožňuje diaľkové ovládanie takmer odkiaľkoľvek na svete pomocou aplikácie Tuya, ako aj vytváranie pracovných harmonogramov. Náboj (nie je súčasťou balenia) vám umožní využívať všetky funkcie, ktoré termostatická hlavica ponúka. Funguje aj s inteligentnými hlasovými asistentmi. Disponuje množstvom praktických funkcií vrátane detekcie otvoreného okna, odvápňovania a ochrany pred mrazom. Je vybavený aj LED displejom, ktorý uľahčí prístup k najdôležitejším informáciám. 

Funkcia odstraňovania vodného kameňa

Uistite sa, že váš ohrievač je plne funkčný. Raz za dva týždne hlavica TRV06 úplne otvorí ventil na približne 30 sekúnd. Toto riešenie zabráni tvorbe veľkého množstva vodného kameňa. Na displeji sa zobrazí „Ad“ a po 30 sekundách sa ohrievač vráti do predchádzajúceho prevádzkového stavu.

Inteligentná detekcia otvoreného okna

Vysoké účty za kúrenie sú minulosťou. Zariadenie má funkciu otvoreného okna. Čo to znamená? Keď termostatická hlavica zaznamená do 4 minút pokles teploty v miestnosti o viac ako 6°C, okamžite vypne radiátor. Toto riešenie vám ušetrí peniaze! Funkcia sa vypne po zistení zvýšenia teploty o 3 °C alebo automaticky po 48 minútach. Môžete ho vypnúť aj manuálne.

Ešte viac možností

Model TRV06 ponúka funkciu Anti-Freezing, ktorá účinne chráni inštaláciu pred zamrznutím. Keď je ohrievač vypnutý a teplota v miestnosti klesne pod 5 °C, zariadenie automaticky zapne ohrievač. Hlavica navyše inteligentne ukladá posledné nastavené parametre – ide o mimoriadne užitočnú funkciu najmä pri výpadku prúdu. K dispozícii je aj detská poistka a tiež je možné ovládať niekoľko termostatov v rôznych miestnostiach.

Pohodlná služba na diaľku

Všetky najdôležitejšie informácie na dosah ruky! Stiahnite si aplikáciu Tuya Smart do svojho smartfónu alebo tabletu a pohodlne spravujte hlavu TRV06 odkiaľkoľvek. Po pripojení zariadenia k hubu (nie je súčasťou balenia) ho môžete ovládať aj pomocou inteligentných hlasových asistentov, napr. Smart Things, Google Assistant alebo Amazon Alexa – všetko, čo potrebujete, je jednoduchý hlasový príkaz na nastavenie teploty v miestnosti! Môžete tiež zdieľať svoje zariadenie s ostatnými členmi a vytvoriť si tak inteligentnú domácnosť.

Prispôsobte jeho fungovanie svojmu dennému rozvrhu

Teraz si môžete jednoducho prispôsobiť kúrenie vo vašej domácnosti svojmu životnému štýlu. Zariadenie umožňuje vytvárať týždenné pracovné plány pomocou aplikácie. Vďaka nemu si ľahko prispôsobíte teplotu každej miestnosti svojim potrebám. Už sa nemusíte báť, že sa ráno zobudíte v mrazivej miestnosti!

So zmyslom pre detail

Termostatická hlavica Avatto je vybavená prehľadným LED displejom, vďaka ktorému získate prístup k najdôležitejším informáciám týkajúcim sa jej prevádzkového stavu. Z jej úrovne sa dozviete o stave vykurovania, nastavenej teplote či zvolenom režime. Upozorní vás aj na slabú batériu.

Zahrnuté

  • inteligentná termostatická hlavica
  • adaptér Danfoss RA
  • adaptér Danfoss RAV
  • adaptér Danfoss RAVL
  • používateľská príručka
Producent rýchly
Model TVR06
Farba biely
Rozmery 118 x 124 x 33 mm
Materiál ABS, tvrdené sklo
Požiadavky na systém iOS 8.0 (a novší) / Android 4.0 (a novší)
Hlasoví asistenti Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, inteligentná vec atď.
App Smart Life / Tuya Smart
bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz / 2,4 GHz a 5 GHz
Bezdrôtový komunikačný protokol Zigbee 3.0
Moc 2x AA 1,5V batéria (nie je súčasťou balenia)
Teplotný senzor NTC
Rozsah teplôt 5 °C až 60 °C
Presnosť teploty ± 1 °C
vstupné napätie AC 110~240V, 50/60 Hz
menovitý prúd 10A
menovitý výkon 800 W
Spotreba v pohotovostnom režime 0,45W/0,1mA
Pracovná teplota -10 °C až 40 °C

Špecifikácia produktu

Varianta uniwersalny
Quantity per carton 76 pcs.